Dance World - cover

WCOPA – Campionatele Mondiale ale Artelor

Școala de Dans Dance World funcționează sub patronajul Asociației „Colorăm Zâmbete” care are ca obiective dezvoltarea armonioasă psihică și fizică a copiilor cu o situație materială deficitară prin orientarea acestora, prin educație și dans, în timpul lor liber, către arte și frumos.

În cadrul școlii de dans sunt formate mai multe grupe de copii, în funcție de nivelurile de performanța, de pregătire, precum și de vârsta acestora.

Trupele de dans modern, Dance World și Dance World Junior, din cadrul Scolii de dans Dance World, ce își desfășoară activitatea sub patronajul Asociaţiei ,,Colorăm zâmbete”, s-au calificat, după o preselecție națională, la ,,World Championships of Performing Arts” – Campionatele Mondiale ale Artelor – editia a 20-a, ce va avea loc în SUA, la Hollywood, în perioada 08-16 iulie 2016.

worldchampionship-b-en

Pentru prima dată, România este acceptată cu un lot național în această competiție.

Trupele Dance World și Dance World Junior sunt, anul acesta, singurele reprezentante la categoria dans din parte României ce vor participa la Campionatele Mondiale ale Artelor, făcând parte cu mândrie din Lotul Național al României. Deasemenea, trupele vor asigura și coregrafiile soliștilor care au fost selecționați să participe la această competiție internațională și care fac parte din Lotul Național al României.

Calificarea n-a fost un fapt întâmplator, ci rodul unei munci asidue, de-a lungul mai multor ani, încununată cu numeroase trofee, medalii și premii obținute la concursuri şi festivaluri interne şi internaționale, cum ar fi:

  • Dance Fest Novisad, Serbia -2012 – 3 premii I, 2 premii -II,
  • Dance World Cup Paris – 2010 – locul VI
  • Italia, San Remo, GEF Festival – locul II – 2010
  • Turcia,,Euroasia Culture Festival” -2014
  • Trofeul ,,Mamaia Copiilor” – categoria SHOW – 2015,
  • și multe alte premii și competiții.

Pe lângă participarea la aceste competiții artistice, trupele au avut numeroase apariţii în emisiuni TV, spre exemplu, ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, ,,Agentul VIP”, ,,STAR Matinal”, au fost invitați ai Corinei Chiriac în emisiunea sa ,,Sa v-amintiţi duminica”, ,,Rai da buni”, ,,Teo Show” și multe alte emisiuni TV.

Tot la TV, dar de data aceasta în singura emisiune-concurs de gen, ,,România Dansează”, Dance World a reușit sa urce până în faza Galelor Semifinale.

Pe lângă emisiuni și competiții, trupele Dance World și Dance World junior, participă an de an ca și corp de balet la numeroase Festivaluri muzicale, ajutând astfel tinerele talente să se lanseze în lumea muzicii. Omar Arnaout, Letitia Roman, Dora Gaitanovici, Lorelai, Giada Giardinelli sunt doar câțiva dintre copiii talentați ai României cărora le-au fost alături pe scenă. Au dansat, deasemenea, și pentru nume ca Mihai Tristariu, Alin Văduva, etc.

,,World Championships of Performing Arts” – Campionatele Mondiale ale Artelor este un eveniment internațional care se afla la a 20-a ediție, fiind organizat de WCOPA/WORLDSTARS International Inc. în colaborare cu WORLDSTARS USA, Inc., la care participă competitori din peste 50 de state ale lumii și care se desfășoară pe mai multe tipuri de aptitudini, spre exemplu, muzică instrumentala și vocal, dans, modelling, teatru, etc. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul http://www.wcopa.com/.

Așa cum am menționat anterior, trupele de dans Dance World și Dance World Junior, compuse din 20 de copii coduși de un profesor-coregraf și un asistent manager, care evoluează sub aripa Asociației Coloram Zâmbete, s-au calificat la aceasta competiție internațională. Copii au crescut în aceste trupe de la vârste mici ca într-o mare familie.

Copii sunt onorați și fericiți pentru ca juriul i-a apreciat și le-a acordat încrederea si responsabilitatea de a reprezenta România în aceasta importantă competiție și deja tot timpul lor liber este ocupat cu antrenamente pentru a duce România pe culmile succesului la Hollywood, însă, visele acestor copii sunt spulberate de costurile ridicate și de lipsa fondurilor bănești necesare pentru a putea participa la această „Olimpiadă a Talentelor”.

Pentru asta avem nevoie de bani foarte multi, insa putin cate putin, vom reusi sa strangem suma de care avem nevoie. Aceasta calificare reprezinta aprecierea absoluta, ni s-a demonstrat meritul. Acum trebuie sa ne mobilizam, sa ne apucam de treaba si sa ne intoarcem invingatori. Sa ducem Romania pe podium este un vis ce ne dorim sa il transformam in realitate prin munca, daruire, profesionalism, seriozitate si iubire. Alatura-te campaniei „” Dansam pentru România la Hollywood” si ajuta-ne sa strangem banii de care avem nevoie! Recomanda-ne unde putem depune un dosar de sponsorizarea, fa-ne cunostita cu un om care iubeste arta si ne poate ajuta, povesteste despre noi si sigur va exista cineva printre cunostintele tale care sa ne dea o mana de ajutor!

Puteți face donații in următoarele conturi deschise la  Banca Unicredit Ţiriac:

Ron – RO35 BACX 0000 0012 3728 6000

Eur – RO08 BACX 0000 0012 3728 6001

USD – RO78 BACX 0000 0012 3728 6002

Având în vedere ca obiectul asociației este non profit, iar copiii de sub aripa sa nu au posibilități materiale suficiente pentru a putea participa la acest eveniment, costurile fiind destul de ridicate (taxe de participare, transport, masă, cazare, echipament, costume), în speranța că putem onora și încununa cu succes această competiție, promovând România prin „artă și frumos”, vă propunem o oferta de colaborare ce constă în promovarea imaginii dvs. la Hollywood în cadrul acestei competitii, în cadrul evenimentelor organizate de Asociație la nivel național, precum și pe site-ul nostru www.dance-world.ro, după caz, în schimbul acordării din partea dvs. a unui sprijin financiar sub formă de sponsorizare.

În speranța unei bune colaborări, vă comunicăm că suntem deschiși oricărei alte propuneri de colaborare venite din partea dumneavoastră ce are ca obiect solicitarea noastră.

La cerere, va putem pune la dispoziție  oferta noastră de promovare a imaginii dumneavoastră în schimbul unui sprijin financiar. Detalii suplimentare la tel: 0767.044.647, e-mail: alina_cimpoieru@yahoo.com.

Director,

Alina Cimpoieru

Posted in Concursuri, Evenimente, Festivaluri si concursuri, WCOPA - Campionatele Mondiale ale Artelor and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.