Oameni cu sufletul mare cat zambetul a 24 de copii

Duminica, 11 aprilie 2010, la spectacolul copiilor nostri din Dance World, am aflat ca bunatatea nu este un cuvant gol. Am intalnit oameni celebri care, cu siguranta, aveau ce face intr-o dupa-amiaza de duminica si totusi au ales sa fie alaturi de copii nostri , sa le dea putin din forta lor si sa ii impinga catre succes.

Nu stiu cata lume, isi poate imagina ce e in sufletul unui parinte care se straduieste din greu sa ofere copilului sau posibilitatea de a-si urma visul, atunci cand oamenii pe care nu-i stie decat din media se implica si il ajuta sa urce demn pe cararea pe care si-a ales-o…

Am inima cat o paine calda si lacrimi mute de recunostinta pentru toti cei care au facut lucrul acesta.

As vrea ca viata sa le intoarca inmiit darul pe care l-au facut .

Stiu ca nu ati putea primi mai mult decat recunostinta noastra pentru ce ati facut pentru copii nostri, pentru ca numai OAMENII ADEVARATI pot face astfel de lucruri pentru alti oamenii pe care nu-i cunosc. OAMENI CU SUFLETUL MARE…cat zambetul a 24 de copii.

Aveti, asadar recunostinta noastra, a parintilor celor 24 de copii, pentru ca fiecare dintre noi suntem parintii fiecarui copil in parte iar acum, familia noastra uriasa si-a mai adaugat cativa membri…voi, cei care ne-ati aratat ca mai exista OAMENI.
Articol scris de Gabriela

Foto : Teatrul Masca

Posted in De-ale trupei, Diverse, Evenimente, Spectacole and tagged , , , , , .

4 Comments

  1. Pingback: A fost spectacolul “Un ideal” la Teatrul Masca » Trupa Atelier - Let there be blues, folk & rock'n'roll...

  2. Pingback: A fost spectacolul “Un ideal” la Teatrul Masca « Vlad Dulea

  3. cred ca este cel mai minunat lucru sa poti ajuta oamenii….de linga tine, ma bucur din suflet ca exista o minune de fata,ALINA CIMPOIERU(coregrafa) copiilor nosti, am incredere in ea si cel mai mult in copii nostrii .sunt un parinte fericit,si ma bucur ca am avut ocaziia in cadrul acestei trupe numita DANCE-WORLD sa cunosc si altii parintii cu ……un mare CARACTER :GABI,MAIA ALINA CIOBANU ….ETC.

  4. Pingback: A fost spectacolul "Un ideal" la Teatrul Masca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.