Festivalul ,,The joy of life”, prima ediţie – revista presei online

Prima ediție a festivalului nu  a rămas fără ecou în presă. Semnalele  au fost din cele mai bune, aşa cum puteţi citi mai jos:

       Oprescu, alaturi de tinerele talente la Festivalul “The Joy of Life”: “Au inceput sa aiba performante”
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent ieri la prima editie a Festivalului de Arte pentru Copii “The Joy of Life”. Cu aceasta ocazie, edilul-sef le-a daruit participantilor trofee, declarandu-se incantat de prestatia micutilor. “Avand in vedere ca nu este campanie electorala, pot sa respir si eu alaturi de cei mici aerul pe care il respira ei. Am venit aici pentru ca este una dintre initiativele care au prins forma si pe cuvantul meu ca nu imi pare rau ca, acum un an si jumatate, eu si colegii mei am inceput sa-i ajutam sa danseze, sa cante. Si, intr-adevar, uite ca au inceput sa aiba performante si pot sa ridice o sala in picioare”, ne-a declarat primarul general Sorin Oprescu. Festivalul de Arte pentru Copii “The Joy of Life” a adunat la prima editie aproximativ 500 de participanti, copii din gradinitele si scolile bucurestene, si s-a desfasurat intr-o singura zi.  – cancan.ro

Radioveselia.net preia afirmatiile d-lui Sorin Oprescu din cancan.ro si continuă: ,,  …  În sală nu sunt numai părinti, iar pentru acest lucru eu îi mulțumesc doamnei profesoare (nr. Alina Cimpoieru), aşa cum le mulțumesc şi colegilor mei care au făcut posibil să avem un festival al artelor cu 500 de participanți. Le spun (nr. copiilor) că îi iubesc la fel de mult cum îmi iubesc nepoții”, ne-a declarat primarul general Sorin Oprescu.”

Portalul de stiri al RTV – infoportal.rtv.net – consemnează, de asemenea, prezența d-lui Sorin Oprescu la festival.

Informaţii despre festival regăsim si in alte multe numeroase site-uri: radioromaniajunior.ro ,   antidotul.ro , sexynews.ro, ziarelive.ro,   indexstiri.ro,    infoziare.ro,  … si lista nu se opreşte aici.

Un album foto de la festivalul “Joy of Life”, găsim pe site-ul Centrului de Proiecte și Programe Educationale si Sportive pentru Copii și Tineret de pe lângă Primăria municipiului București .

Nu putem incheia fără urarea făcută pe blogul său, de către  dl. Claudiu Ciobanu, in articolul ,,A meritat din plin”:

,,Ne vedem la ediţia următoare a Festivalului The Joy of Life !”

Posted in Diverse, Editia I - 2012, Festivalul ,,The Joy of Life".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.