Cerbul de Aur Junior 2010

Pe 30 Iulie am dansat in finala Festivalului Cerbul de Aur Junior alaturi de Bianca Tudorache, pe melodia „Pantofi cu toc”. Show-ul a impresionat iar Dance World a primit, alaturi de Bianca, unul din cele trei premii speciale ale Televiziunii Romane : premiul pentru cel mai frumos show !! Pai daca suntem buni 😀

Aveti aici filmarea de vineri seara:

Urmeaza maratonul de la Festivalul Tineretii, Costinesti 2010, unde vom dansa ( atentie !!!! ) aproximativ 70 de dansuri. Detalii in curand.

Posted in De-ale trupei, Evenimente, Spectacole and tagged , , , , .

3 Comments

  1. Au stralucit ca intotdeauna. Pacat de faptul ca mafia din lumea aceasta a show-bizz-ului nu tine cont de faptul ca trebuie sa ne invatam copiii sa fie cinstiti si corecti. Oricum, copiii au fost cu adevarat speciali.

  2. alina poate nu ma mai cunosti dar daca ia stii ce dor imi e de tine poate o sa mai vin pe la dansuri sunt”nicolae andreea” mie un dor de tine si de cand nu team mai vazut teai facut o frumoasa te poop si te iubesc

  3. As vrea si eu din tot sufletul sa intru in trupa voastra,e marele meu vis as face orice sa intru si eu!Oricum va iubesc si sunteti niste dansatori nemaipomeniti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.