Am dansat in gala festivalului de muzica pentru copii Music for Kids la Iasi

Inca o experiență frumoasa s-a încheiat pe aripi de amintire…
Am dansat in gala festivalului de muzica pentru copii  MusicForKids International Festival, a VI-a editie, 2015.
A fost o provocare grea dar frumoasa. Grea pentru ca a trebuit sa confirmam ca suntem cei mai buni chiar dacă Alina nu a fost cu noi. De data asta Alina noastră a fost Cosmin si a știut sa fie Alina in fiecare clipa…Ne-a dat aripi si forță pe scena si ni le-a luat înapoi când am coborât de pe scena astfel încât sa fim cei mai buni si pe scena si in afara ei…asa cum face Alina noastră…

MusicForKids

MusicForKids


Am fost asa cum vrei tu Alina…stânca si nor, furtuna si pace, otel si catifea….asa cum ne-ai invatat tu mereu….am strălucit pe scena si ne-am mistuit in dans si am reînviat, asa cum ne insufli tu….erai cu noi in fiecare clipa….ti-am cautat privirea in public si…am gasit-o …erai acolo, in fata scenei, privindu-ne ca de fiecare data cu atentie si emotie imensa si te-am vazut zâmbind fericita la sfârșit…deci totul a fost perfect….tu zâmbești cu lacrimi in ochi doar cand totul e perfect…
Tu stii ca am dansat pentru tine….si iubim sa te facem mandra de noi si iubim sa te facem fericita si iubim zâmbetul acela pe care doar noi il vedem si steluțele acelea mici din ochii tai cand totul a fost foarte bine….
Iti multumim ca ne-ai dat ocazia sa iti demonstram asta si iti promitem sa fim mereu asa…stanca si nor….furtuna si pace…..otel si catifea….

Momentul artistic cu care am fost prezenti pe scena MFK, este intitulat „Alunecând pe-o raza….”- un musical rock-opera & etno care a câștigat Trofeul Mamaia Copiilor 2015 – secțiunea show,  realizat de un grup inedit, cu tineri artiști ce au reprezentat 5 orase din Romania:
Dora Gaitanovici – compozitor, textier si interpret – 15 ani – Buzau
Alexia Urtoi – interpret – 13 ani – Iasi
Cosmin Andrian – interpret – 14 ani – Calarasi
Iulian Selea – interpret – 15 ani – Pitesti
Trupa Dance World – Bucuresti
Coregrafia – prof. Alina Cimpoieru

MusicForKids este despre placerea de a canta, prietenie si fairplay. MusicForKids nu inseamna o competitie incrancenata in care se numara octavele si falsurile. La MusicForKids trebuie sa transmiti emotie, sa daruiesti o parte din sufletul tau si sa cuceresti publicul.

GABI

P.S.

Mai multe despre festival gasiti pe aici: http://www.festivalulmfk.com/

 

 

 

Posted in Festivaluri si concursuri and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.