Scoala Dance World a facut din nou senzatie la ,,Romania danseaza”

Anul trecut, pe vremea asta, treceam printr-o perioadă plină de emoţii, odată cu participarea trupei de dans a Anei, Dance World, în semifinalele concursului România Dansează. A meritat tot stresul, desigur.

Anul acesta, Dance World a participat cu trupa mare, care a gasit un nume special pentru acest concurs Joy of Life. I-am susţinut la fel de tare ca şi pe cei mici, fiind alături de ei şi în sală, în preselecţii, făcându-le galerie şi încurajându-i cum am putut noi mai bine.

Joyoflife

Aseară, cei mari au apărut la Antena 1, în emisiunea România Dansează, cu un super show, încheind emisiunea, după principiul “la final se lasă întotdeauna ce e mai bun”. Şi au fost, într-adevăr, buni. Foarte buni! Show total cu panterele portocalii, o crăiasă şi un MC :).

Am văzut toate emisiunile România Dansează şi nu cred că există un show mai frumos decât al celor de la Joy of Life. Enjoy!

PS. Ca să facem legătura între cele două generaţii de la Dance World, merită să punem şi poza de mai jos. Generaţii diferite, aceeaşi determinare:

Ana-Marina

Posted in Editia a II-a - 2014, Emisiuni TV, Romania danseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.