Dance World - cover

Palmares

 DANCE WORLD

o poveste de succes fara sfarsit

          Suntem Dance World, o trupa de dans infiintata in 2007 in Bucuresti.

Ne lăudăm in primul rând cu cea mai vizionara si talentata coregrafa- Alina Cimpoieru.

Inca din primul an, si de atunci in fiecare an, suntem corp principal de balet pentru Festivalul Tineretii care are loc in fiecare an la malul marii. De asemenea, am participat cu succes si la alte competitii de gen: Festivalul Mamaia Copiilor, Festivalul Cerbul de aur- Brasov precum si Cerbul copiilor.

             Incepand cu anul 2009 am inceput o ampla si sustinuta participare la competitii internationale de dans de unde ne-am intors intotdeauna cu numeroase trofee si medalii. Primul concurs la care am participat a fost “Ghiocelul de argint”, la Arad de unde ne-am intors cu 6 premii din 6 dansuri prezentate si cu marele trofeu pentru cel mai bun coregraf. Asta ne-a ambitionat si ne-a dat aripi astfel ca in 2010 am reprezentat cu succes Romania la “Global Education Festival” la San Remo, Italia si la “Euroasia culture  festival” in Turcia. Incepand de atunci, am participat si la festivalul “Conil fest”.

             Nu ne-am oprit aici astfel ca in 2011 am participat la “Dance World Cup Competition” la Paris-Franta unde am obtinut un excelent dar si binemeritat loc 6. De asemenea, ne-am calificat cu succes la ‘ESDU Dance Tour’.

             In 2012 am dat dovada de si mai mult curaj, organizand un festival de arte pentru copiii, ‘The Joy of Life’, care aduna anual sute de copiii, fiind un maraton al artelor. In acelasi an am reprezentat Romania la ‘Dance Fest’-Novi Sad in Serbia, intorcandu-ne acasa cu fiecare moment artistic premiat. Nu ne-am oprit aici, luand parte si la proiectul de promovare al sportului : “ Tineret in miscare”.

            Si anul 2014 ne-a adus reusite si motive de mandrie, participand din nou la festivalul “Euroasia culture festival”.

              Vara anului 2015 a fost unul de gratie datorita obținerii trofeului festivalului “Mamaia copiilor” la sectiunea show.

            Vara anului 2015 ne-a trimis la Festivalul “Kids Sing” la Iasi, la Zilele Municipiului Bucuresti,  urmand sa participam in toamna si la “ Festivalul international de folclor, muzica si traditii”. Sfarsitul verii l-am petrecut la festivalul interjudetean “Euro Dance”, luand parte si la Zilele Municipiului Giurgiu, precum si la Spectacolul Aniversar “Vulcan Value Center”.

             In luna octombrie am asigurat coregrafia festivalului “Laleaua de aur” de la Mioveni, participand o luna mai tarziu si la “Festivalul Vinului”.

Inainte de sarbatorile de iarna, trupa de dans Dance World a urcat pe scena la ”Bucharest Christmas Market-Un craciun de poveste”. La scurt timp dupa, am organizat ca in fiecare an  spectacolul ‘In asteptarea lui Mos Craciun‘. De asemenea, aproape de sfarsitul anului, trupa de dans Dance World a fost parte a unui proiect deosebit, “Eveniment caritabil: Gala speciala pentru educatie”.

In urma unei preselectii nationale am avut onoarea de a fi singura trupa de dans din Romania selectata in lotul national, care va reprezenta tara la WCOPA – Campionatele Mondiale ale Artelor de la Hollywood!.

                                                                                                               by Marina

Posted in Despre noi, Palmares and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.