Ne intoarcem cu drag la tine, Festival al Tineretii!

Ne întoarcem cu drag la tine, Festival al Tinereții si iți spunem cu emoție ca ne-a fost dor de tine. Multi dintre noi aici ne-am dat examenul si iată, am devenit mai buni cu fiecare ediție, cu fiecare an, cu fiecare dans. Suntem aceiași care in 2007 am pășit timizi dar hotărați pe scena, plini de emoții dar siguri pe noi si pe ceea ce putem demonstra. Eram la Costinești si ne străduiam sa fim la înălțimea evenimentului . Si am fost!

DSC02398

Cu fiecare dans, cu fiecare provocare, am devenit mai buni, mai perfecționiști si in fiecare ediție ti-am oferit cu drag toată dăruirea nostra, acolo pe scena.

Te-am urmat apoi la Jupiter si am demonstrat ca nu contează unde ești, noi suntem cu tine si iti dam culoare si viata.

Ne-am făcut prieteni care ne-au rămas pe viata, copiii care se străduiesc cântând sa transmită lumii emoție si frumusețe.

Astăzi ne-am hotărât sa dansam cu tine la Mangalia si suntem hotărați sa iti facem serile pline de bucurie si de încântare pentru toți cei care vor fi acolo.

Vom fi din nou cu tine pentru că oameni minunați, iubitori de frumos, s-au hotărât sa ne susțină financiar ca sa putem fi acolo….si știi ceva….abia așteptăm sa ne revedem…

 Mulțumim din sufletele noastre micuțe, sufletelor mari de la  Viva Credit  si promitem ca o sa ii facem mândri de noi!

Noi intre timp am crescut: am reprezentat Romania la multe competiții naționale si internaționale si ne-am întors de fiecare data triumfători, încărcați de trofee si medalii dar nu te-am uitat niciodată, sa știi…

Ne întoarcem cu drag la tine, Festival al Tinereții! Ce mult ne-ai lipsit!!

DSC02698

Despre ediția din acest an a festivalul gasiti mai multe informatii pe pagina de web acestuia:

www.festivalultineretii.ro

Posted in Diverse, Festivaluri si concursuri and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.