,,Mamaia Copiilor” este următoarea noastră oprire la Marea Neagră

,,Mamaia Copiilor” este următoarea noastră oprire la Marea Neagră. Suntem din nou acasa, pe scena festivalului. Ne mandrim sa fim din nou aici, alaturi de prietenii nostri buni, frati in misiunea de a face viata mai frumoasa prin cantece si dans.
Asa cum v-am obișnuit deja, noi vara nu dormim, dansam. Dansam pentru ca viata este mult mai frumoasa in dans, dansam pentru ca vrem sa va învățăm pe toți sa o vedeți asa ca noi.

mamaia copiilor 2012
Ne reîntâlnim pe aceasta minunata scena cu toți prietenii noștri copii dar si compozitori, nume sonore sau abia la început de drum dar toți, absolut toți cei de aici, de la Mamaia copiilor au același scop: sa va demonstreze ca viata e speciala si ca excelenta nu are vârsta.
Suntem aici, fericiți si emoționați dar si hotărați sa va facem cunoștință cu trăirile noastre. Alături de prietenii noștri: …..iar in cele câteva seri ce vor urma va provocam sa ne priviți doar pe noi, sa intrați in poveștile noastre dansate, sa trăiți alături de noi frumusețea si absolutul momentelor si sa uitați de orice altceva si atunci poate ca veti înțelege ca nu exista doctor de suflete mai bun decât zâmbetul unui copil fericit, decât plutirea in pași de poveste departe de orice e trist si anost…. Noi am învățat asta in sala de dans si aici, alături de ei, copii cântăreți, vrem sa va învățăm si pe voi.
Ce ziceți? Acceptați provocarea?

Pentru voi, publicul nostru drag, vă vom oferi la ,,Mamaia Copiilor” , in secțiunea show, doua momente artistice. Va așteptăm cu drag sa ne urmăriți, fie pe ,,viu”  in sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor- Constanta, acolo unde va avea loc festivalul-concurs, fie  ,,live” pentru că, da, ,,Mamaia Copiilor” va fi transmis prin societățile de cablu,  in direct, de NEPTUN TV  si preluat de TVR-2, in zilele de Joi 9, Vineri 10, începând cu ora 21.00, iar Sâmbăta 11 iulie 2015, începând cu ora 20.30. Pe 12 iulie vom aștepta împreună, cu sufletul la gura, deciziile Juriului in ceea ce privește premiile, începând cu ora 20.30.

Posted in Festivaluri si concursuri, Mamaia Copiilor and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.