Festivalul Tinereţii, ediţia 2012 – un tur de forţă

 

 

      Sute de copii şi tineri au oferit, timp de două săptămâni, spectacole de excepţie, în cadrul Festivalului Tinereţii, ediţia 2012, la Teatrul de Vară din Jupiter.

   Trupa DanceWorld a susţinut, cu aproape o sută  de coregrafii, pe tinerii artişti de la secţiunea muzică uşoară, desfăşurată în perioada 21-26 august.

     Au fost patru zile de muncă asiduuă, cu ore bune de repetiţii in fiecare dimineaţă, astfel ca seara, în spectacol, totul să fie ireproşabil, aşa cum a afirmat chiar preşedintele Festivalului, dl. Viorel Stoica: ,,…poate pentru concurenţi este uşor, vin, cântă 3 minute, dar aceşti copii minunaţi stau în spatele dumneavoastră 4-5 ore…”.

      Juriul, de excepţie, cu nume sonore, precum Jolt Kerestely, Viorel Covaci, Livia Tudor, Oana Puşcaşu şi nu în ultimul rând, preşedintele festivalului dl.Viorel Stoica,  a reusit, cu greu, să aleagă câştigătorii; numărul mare al concurenţilor, dar şi calitatea interpretărilor, făcând dificilă stabilirea celor norocoşi să acceadă la premiile atât de mult râvnite.

     În  Gală, membrii trupei au fost din nou la înălţimea câştigătorilor, obţinând şi de această dată ropote de aplauze din partea unui public încântat de coregrafiile care au completat, cu sensibilitate artistică,  armonia melodiilor interpretate de concurenţii ce au cucerit sufragiile juriului.

   Cu mândrie putem să amintim, că în ,,Jurnal de Festival”, publicaţia de specialitate ce însoţeşte manifestarea, o întreagă pagină a fost rezervată interviului acordat  de d-ra coregraf Alina Cimpoieru, profesoara trupei, articol pe care îl puteti citi descarcându-l de aici: Alina Cimpoieru – coregraful care an de an dă culoare Festivalului Tinereţii  , nu înainte de a va invita să urmăriți câteva din cele mai reușite coregrafii ale trupei la acest festival:
Posted in Concursuri, Evenimente, Spectacole.

One Comment

  1. Acestia sunt minunatii nostri care in fiecare an demonstreaza cat sunt de profesionisti. Sunt foarte mandra ca fiica mea a crescut in acest mediu, s-a dezvoltat minunat ca om si si-a fixat ca model de viata un om atat de extraordinar ca ALINA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.