FESTIVALUL DE ARTE PENTRU COPII “THE JOY OF LIFE” – 2015

poster-joy-of-life-2015

FESTIVALUL DE ARTE PENTRU COPII “THE JOY OF LIFE” este un festival pentru copii si adolescenți ce s-a născut din necesitatea de promovare a talentelor. Aceștia doresc sa devina artiștii de maine ai scenei romanesti.
Ne aflam la cea de-a 4 a editie a FESTIVALULUI DE ARTE PENTRU COPII “THE JOY OF LIFE” . Festivalul se va desfășura pe tot parcursul celor doua zile, 6-7 iunie, având ca si participanți copii din grădinițe,  scoli si cluburi .
Nu este o competiție, ci o prezentare a unor momente artistice in urma cărora fiecare copil primește o diploma de participare, un cadou, o medalie, iar Instituția din care provine, un trofeu al Festivalului.
Festivalul va incepe dimineata, fiecare Instituție fiind programata intr-un anumit interval. Dupa terminarea momentelor artistice copiii vor fi recompensati pentru prestatia artistica, iar instituția participanta va primi din partea organizatorilor trofeul festivalului.

Viva Credit logo complet  final_PNG

SCOP – OBIECTIVE :

Ca principal obiectiv urmarim canalizarea spre educatie a generatiei tinere, crearea unui “esalon” junior pentru viitorii artisti ai tarii si insuflarea ideii ca orice munca sustinuta poate avea rezultate. Muzica, dansul si arta in general inseamna armonie, prietenie intre copii, dezvolta simtul artistic, toate acestea imbinate contribuind puternic la educatia generala a copiilor creand astfel omul de maine.

IMPORTANTA :

O importanta deosebita se acorda dezvoltarii acestui segment, abilitatii copiilor de a se exprima liber prin arta, activitati extrascolare de gen, sustinute, pedagogii avand posibilitatea sa vada rezultatatul muncii lor.

REZULTATELE ASTEPTATE :

Contributia la educatia muzicala si culturala a copiilor;
Contributia la stimularea activitatilor extrascolare sustinute si de lunga durata prin ocuparea timpului liber intr-un mod constructiv;
Cunoasterea si conservarea talentului;
Dezvoltarea relatiilor prin schimburile cultural – educationale dintre participanti;
Descoperirea de noi talente si valori in randul copiilor;
Demonstarea abilitatii copiilor romani de a se afirma pe plan local si in viitor la nivel national si international;

INSCRIEREA

Festivalul este destinat oricarei institutii. Aceasta poate participa cu un grup de copii prezentand un moment artistic/ sportiv ( dans, muzica, teatru, karate si altele ). In functie de numarul copiilor , fiecarei institutii ii va fi alocat un anumit interval de timp dupa cum urmeaza:

  1. 10-20 copii : 10 minute
  2. 20-30 copii : 15 minute
  3. 30-50 copii : 20 minute
  4. Peste 50 copii : 30 minute

Pentru a va inscrie la festival va rugam sa ne aduceti fomularul de inscriere completat la sediul din strada Petre Ispirescu, nr. 62, sector 5, Bucuresti, sau sa il trimiteti, semnat si stampilat, pe adresele de e-mail: alin.zica@gmail.com / festivalulthejoyoflife@yahoo.com .

PLATA

TAXA de participare este de 30 lei/ copil.
Plata se va efectua integral de catre toti concurentii catre Asociatia Coloram Zambete si garanteaza rezervarea momentului artistic in cadrul Festivalului de Arte pentru Copii “ The Joy of Life “.

Posted in Diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.