Despre copii, Dance World si Mamaia Copiilor – epilog

De mult prea multe ori am auzit oameni care discutau una, alta , despre copiii mei.Copiii din Dance World știu sa învețe la scoală si sa danseze; si nu se lasă mai prejos nici intr-un caz , nici in celalalt. Pe lângă astea multi dintre ei mai au si alte talente ascunse , pe unele le-am descoperit, de altele ma bucur in fiecare zi când vad cum unul din copiii mei ma uimește cu ceva…. de exemplu știu sa si deseneze, sa si cânte, sa joace teatru ( pe scena, nu in viata de zi cu zi) , unii excelează la matematica, alții la limbile străine, altii la limba romana, cu alții discut despre cărțile pe care le citim rând pe rând si ne dam cu părerea despre ce am înțeles fiecare din cartea respectiva; însă dansul ii reprezinta, prin dans trăiesc, simt si exprima… Copiii mei merg si dansează oriunde chiar dacă sunt mari sau mici pentru evenimentul respectiv, pentru petrecerea respectiva; astfel nu sunt curioși si nu cad in capcane. Ma bucur ca am parte de părinți minunați care simt , gândesc si trăiesc ca mine! Dansul e cel mai frumos mod de a trai si sunt fericita ca au înțeles secretul .
Copiii aceștia fac parte din mine! Ei sunt partea special din mine, ei ma fac sa fiu deosebita de alți coregrafi si ceea ce sunt azi le datorez lor , ei m-au schimbat asa cu probabil si eu i-am schimbat pe ei.
La Mamaia Copiilor, pe lângă multe aprecieri si cuvinte frumoase, au mai fost si unele răutăcioase, cum ca e ” o porcărie” momentul, ca bucuria copiilor de după a fost caracterizata „ăștia sunt disperați”… îmi las copiii sa traiască cum simt, in limita bunului simt; nu ii las sa vorbească urat despre alți oameni, nici sa jignească; le explic ca toți copiii muncesc , unii ajung la performanta ,alții nu, unii sunt mai buni ca noi si trebuie sa avem ca si obiectiv sa fim mai buni de la an la an, alții sunt mai slabi decât noi însă probabil nu muncesc cat muncim noi sau au metode si valori diferite, sau le lipsește talentul. Copiii de la Dance World studiază balet, dans modern si breakdance tocmai din dorința de a se autodepăși. Am început sa nu ii mai implic in proiecte si spectacole care consider ca nu ii ajuta sa evolueze . Prefer sa ne petrecem timpul împreună decât sa stam pe la cozile spectacolelor si evenimentelor de duzina….. Ii învăț sa se respecte si sa aibă grija unul de celalalt.
Poate ca vi se pare ca îmi ridic copiii in slavi însă dacă ați trai cu ei nu v-ati dori o alta companie. Cine se apropie de noi greu se mai desparte, asta dacă nu ne dam noi seama ca omul respectiv are alte valori. Trăim fericiți unii cu alții si asta contează. Iar bucuria de la Mamaia Copiilor a fost una meritata, așteptată, muncita! A fost o plăcere si o onoare ca Alexia, Cosmin, Iulian si Dora au avut încredere in mine si in echipa mea sa ne înmâneze o asemenea piesa, cu atâta greutate si ne bucuram ca ne-am ridicat la nivelul piesei si rezultatul a fost cel dorit de toti. Bucuria a fost „Alunecând pe-o raza” in sufletele noastre. Le mulțumesc membrilor juriului, ii mulțumesc domnului Manoliu Dan-Adrian pentru cuvintele frumoase spuse in gala, la decernarea premiului. Bravo copii, sa ma tot bucurați asa!  Georgiana va iubește stiti voi !

Posted in Despre noi, Festivaluri si concursuri, Mamaia Copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.