DanceWorld la Festivalul naţional de muzică uşoară pentru copii „Mihaela Runceanu – Pentru voi muguri noi” Ediţia I, Buzău / 3 – 6 mai 2012

La inceput de mai am participat la prima editie a festivalului dedicat Mihaelei Runceanu. Mai jos aveti  si cateva impresii ale jurnalistilor prezenti la festival.

Cristian IONESCU  consemneaza in ,,Opinia de Buzau„,  intr-un articol insotit de o fotografie cu cea mai reusita coregrafie a trupei DanceWorld, realizata pentru castigatoarea Premiului I, Miruna Panzaru:

<< Copii de-o şchioapă despre care te-ai fi îndoit că ştiu să meargă, dar să mai şi cânte sau fete care, în ciuda vârstei, aveau un aer adolescentin, au umplut la refuz în weekend sala Casei de Cultură a Tineretului . Prima ediţie a Festivalului pentru copii „Pentru Voi, Muguri Noi”, dedicat regretatei Mihaela Runceanu, a reuşit să reunească la Buzău peste 50 de copii din toată ţara.

            Chiar dacă a fost prima ediţie, manifestarea a surprins plăcut prin modul de organizare. Aproape fiecare concurent a avut parte de coregrafii care mai de care mai interesante, interpreţii au excelat prin vestimentaţii (Scufiţa Roşie, buburuză, cowboy, prinţese etc), iar nivelul de pregătire al concurenţilor a fost unul bun, peste medie. În plus, ca orice festival care se respectă, şi cel de la Buzău a avut parte de trei prezentatori puşi pe poante (Diana Mihalaşcu, Alexandra Gabriela Ene şi Cristian Nicolae Marin), fiecare prezentare având o poveste.

            Juriul festivalului a fost compus din nume cunoscute în muzica românească: compozitorul Dan Dimitriu, compozitorul Viorel Gavrilă, artistul Xenti Runceanu, alături de coordonatorul Radio România – Bogdan Dragomir, realizatorul TVR – Larisa Avram şi profesorul de canto Costel Sandu.

            Alături de organizatori (Asociaţia pentru Tineret – Buzău 2010) s-a aflat şi tatăl Mihaelei Runceanu, Nicolae Runceanu. „Cred că acest festival care poartă numele fiicei mele vine să reamintească şi despre calitatea de bun profesor pe care o avea Mihaela. Îmi amintesc odată că a trebuit să plece în turneu şi să îşi lase elevii cu un alt profesor. După o lună, nu a mai rezistat şi s-a întors la şcoală”,  a declarat Nicolae Runceanu.>>

(    Cristian IONESCU in Opinia de Buzau  de Marți, 08 Mai 2012 ) :  Nu in cele din urma, cu mandrie, va oferim posibilitatea sa vizionati coregrafiile noastre realizate pentru acest festival:

 

 

 

Posted in Concursuri, Evenimente, Spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.