Dance World ,,electrizează” la ,,România dansează”

Peste un aluat de Alina, se pun șapte fetite, se adaugă un băiețel, se interconectează apoi rapid într-o rețea de “telefonie dansatoare” și gata show-ul!

Trupa de copii a şcolii Dance World  ar putea lua parte oricând la show-urile cântăreței Lady Gaga, dar a preferat sa vina la <<România dansează>>. ,,Cele șapte fetiţe s-au costumat precum vedeta. Şi-au pus cutii de suc în păr, și-au acoperit faţa cu un voal roşu, iar rochiile  purtate, adevărate creații haute-couture. In mijlocul lor se afla un băiat la fel de talentat!” au comentat realizatorii site-ului emisiunii.

“Deja îmi vine sa spun da”, a zis Bendeac când i-a văzut pe scenă. Au ales “Telephone”, un hit al binecunoscutei cântereţe. Pline de energie, jucăușe, dinamice, fetiţele i-au cucerit pe jurații care au acordat coregrafiei de nota 10+,cele trei steluțe aurii, lucru ce le asigura un loc pe lista scurta pentru semifinalele concursului.

Chiar dacă mesajul Lady Gaga, poate e greu de înțeles la vârsta lor, dar muzica, dansul, costumația, atitudinea…extraordinar de bine. Un musical făcut de o trupa de piticoţi, care declasează multe alte trupe de ,,dansatori” – a comentat CRBL, în calitate de jurat.

“In numele tuturor fanilor Lady Gaga din România, va mulțumesc pentru ca ați venit astăzi aici. Sunt cel mai mare susținător al vostru din acest moment pentru marea finală!”, a mai spus Mihai Bendeac, asa cum se poate vedea și în articolul de pe site: ,, Lady Gaga si-a trimis fetiţele la cel mai tare show de dans!”

,,E greu de ajuns la spiritul <<Lady Gaga>>, dar voi l-ați avut!”   – a adăugat actorul. Impresionat de moment, acesta  nu s-a putut abține și a îmbrățișat-o pe coregrafa micuților pentru momentul oferit, chemată fiind, cu entuziasm, la scenă, de către juriu.

Posted in Concursuri, Emisiuni TV, Evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.