Dance World a ,,aprins” luminitele de sarbatori in Bucuresti in 2014

Dance World a ,,aprins” luminitele de sarbatori in Bucuresti in 2014, dar si atmosfera la târgul oficial de Crăciun al Capitalei – ,,Bucharest Christmas Market”,  din Piata Universitatii.

 bcm-coverfoto: https://www.facebook.com/BucharestChristmasMarket

Trupa Dance World a avut  onoarea de a sustine un moment artistic alaturi de nume sonore ale muzicii romanesti: Lora, Mandinga, Connect-R, Monica Anghel, Nico si Călin Geambaşu Band intr-un concert organizat cu ocazia deschiderii oficiale a targului ,,Bucharest Christmas Market” din Piata Universitatii. Tot atunci, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a dat startul sarbatorilor de iarna, in ajun de Sfantul Andrei, la ora 18.00 si alaturi de mai multi copii a aprins luminile de sarbatori.
Dance World a dansat chiar dupa momentul oficial al aprinderii luminițelor!

euphoria special-dance

foto: https://www.facebook.com/BucharestChristmasMarket

VIDEO : Momentul artistic sustinut de Dance World – prima parte

Edilul i-a îndemnat pe bucureşteni să îşi iubească oraşul şi a spus că aprinde luminile „pentru anii care vor veni”.

„Vreau să vă multumesc celor care sunteţi aici sau care sunteţi la casele voastre, vreau să vă mulţumesc pentru tot ceeea ce aţi făcut pentru oraşul ăsta. Vreau să vă urez «Sărbători fericite», să vă îndemn să vă iubiţi oraşul, pentru că şi el vă iubeşte”, a spus Sorin Oprescu de pe scena amenajată la esplanada cu statui din Piaţa Universităţii.

aprindere luminite- Oprescu

„La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!” le-a urat primarul bucureştenilor, apoi în jurul pupitrului de pe scenă au venit cinci copii, care au apăsat butonul de la care au fost aprinse luminile de sărbători din Capitală, mentioneaza si MediaFax.

VIDEO antena 3: Momentul aprinderii luminitelor

Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează pentru al treilea an consecutiv, în două zone simbol ale Capitalei, Piața Universității (esplanada cu statui) și Parcul Cișmigiu,  Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Bucureștiului.

Începând de sâmbătă, 29 noiembrie, timp de o lună, între orele 10:00 și 22:00, târgul oficial de Crăciun al Capitalei își deschide porțile tuturor celor care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și să se bucure, alături de cei dragi, de spectacole de muzică populară, colinde, trupe cunoscute, de tradițiile și obiceiurile din toate zonele țării ce marchează sărbătorile de iarnă.

Program artistic

Pe scena Bucharest Christmas Market, au loc serie de spectacole ce reunesc pe aceeaşi scenă artişti de renume din toate genurile muzicale: ansambluri de muzică populară, grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri de datini și obiceiuri din toate zonele tarii, precum și trupe cunoscute. Pe scena din Piata Universitatii vor urca aristi ca : Mandinga, Connect-R, Lora, Monica Anghel si Nico, Cornelia si Lupu Rednic, Floarea Calota, Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, LaLa Band, Ducu Bertzi, Gheorghe Gheorghiu, corul Simbol, Vasile Seicaru, Loredana Groza si Horia Brenciu. Noutatea din acest an o reprezintă concertul din data de 1 Decembrie, dedicat Zilei Naţionale a României.

GALERIE FOTO

Pe site-ul targului de Craciun, www.bucharestchristmasmarket.ro, gasiti mai multe informatii despre eveniment.

Posted in Diverse, Evenimente and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.